27 February 2010

MSL : Pulau Pinang - 0 vs Selangor - 1Selangor melebarkan penguasaan di tangga teratas Liga Super setelah mencatat kemenangan tipis 1-0 ke atas Pulau Pinang di Stadium Batu Kawan malam tadi. Walaubagaimanapun perlawanan tersebut berlangsung hambar dan membosankan.

Jaringan Rudie Ramli pada minit ke-77 memberikan tiga mata berharga kepada skuad Red Giants apabila lorongan cantik pemain gantian Mohd. Safee Sali berjaya memberikan mata berharga buat Selangor.

Turun tanpa gandingan Amri Yahyah dan Safee Sali, ternyata Selangor menghadapi kesukaran untuk menembusi benteng tuan rumah walaupun memperolehi beberapa peluang keemasan namun digagalkan sama ada oleh penyudah lemah atau kehebatan penjaga gol lawan Amir Omar Khata.

Keputusan tipis itu bagaimanapun membuatkan Selangor menarik nafas lega kerana berjaya menjarakkan lima mata dengan Terengganu di tangga kedua yang kini mengutip 14 mata. Selangor kini mengumpul 19 mata selepas lapan perlawanan manakala Skuad Harimau Kumbang terus menghuni dasar liga dengan hanya empat mata hasil satu kemenangan dan satu seri.

SELANGOR: 21-Mohd Hamsani Ahmad, 3-Razman Roslan, 5-Khairul Anuar Baharom, 11-Mohd Zaiza Zainal Abidin, 20-Amirulhadi Zainal, 23-R.Surendren (10-Safee Sali), 14-Hardi Jaafar, 15-P.Gunalan (c), 9-Rudie Ramli (25-Fazilidin Khalid), 8-Safiq Rahim, 18-Liew Kit Kong (4-Mohd Asraruddin)

PERLAWANAN SETERUSNYA

SABTU (6 MAC 2010)

                                                        SELANGOR VS KEDAH

(STADIUM SHAH ALAM)
Youl'll Never Walk Alone!

1 comments:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails