09 March 2010

BPL : Wigan Athletic - 1 vs Liverpool - 0

Haihhhh...kecewa betul la dengan game ni...kenapa dengan team2 bawahan ni Liverpool asyik hilang point je...pagi2 dah terima sms dari membe2 Liverpool aku yang kecewa dengan game ni... kat FB pun sama, meluahkan perasaan...dah macam kaunselor plak aku ni... ahahaha...

Selepas terjaga pkl 4.20 pagi, terasa malas aku nak tengok game pagi tadi. Rasa nak sambung tido je...tapi alang-alang dah jaga, ku gagah kan diri ini untuk tengok juga. Seperti game-game away Liverpool yang lain, game huru-hara...tidak keruan...semua tak menjadi...dan seperti biasa keadaan itu akan diambil kesempatan oleh team lawan. 


Akhirnya akibat kesilapan Kuyt yang dengan tenang memberikan bola kepada pihak lawan, Wigan mendahului dengan gol jaringan oleh Hugo Rodallega pada minit ke-35 perlawanan. Tanpa berlengah lagi aku pun tutup TV dan sambung tido walaupun ada separuh lagi perlawanan. Dan gol itu nampaknya bertahan sampai habis perlawanan.

Keputusan ini betul-betul buat aku bengang. Kalau asyik tercicir point je, mcmana nak dapat tempat ke Champions League. Lepas tu cicir point  dengan team2 bawahan. Terseksa jiwa raga ku... ehehehehe... Kepada membe2 Liverpool ku...Sabar... Masa yang indah itu akan tiba jua... muahahahaha...


Wigan Athletic 1 - 0 Liverpool 

Scoring Summary
Wigan Athletic Liverpool
Hugo Rodallega (35)
Match Stats

Wigan Athletic Liverpool
Shots (on Goal) 13(4) 13(0)
Fouls 15 14
Corner Kicks 4 7
Offsides 0 1
Time of Possession 38% 62%
Yellow Cards 1 5
Red Cards 0 0
Saves 0 3
Match Information
Stadium: DW Stadium
Attendance: 17,427
Match Time: 20:00 UK
Official(s):
A Marriner (Referee)
Teams
Wigan Athletic Liverpool
Chris Kirkland25 Pepe Reina
19 Titus Bramble16 Sotirios Kyrgiakos
Gary Caldwell23 Jamie Carragher
31 Maynor Figueroa22 Emiliano Insua
17 Emmerson Boyce20 Javier Mascherano
24 James McCarthy21 Lucas
27 Mohamed DiameSteven Gerrard
18 Marcelo Moreno15 Yossi Benayoun
Paul Scharner17 Maxi Rodríguez
20 Hugo RodallegaFernando Torres
14 Charles N'Zogbia18 Dirk Kuyt
Youl'll Never Walk Alone!

3 comments:

INDRA QIRANA said...

Kita start balik lawan Setan Merah...

AndyLusia said...

betul tu...dpt kalahkan M.Unkey boleh redakan skit kebengangan yg melanda.... ehehehe...

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails